Om mina bloggar

Bloggen är under uppbyggnad:

Jag har tre olika bloggar för olika syften:

Den här bloggen behandlar: Projektet Globaliseringen 3.0  är en framtidsspaning fram till 2025.

Verklighetsdrömmen,  behandlar dröm, verklighet och mina fritidsintressen.

Här är en länk till min företagsblogg  SC Synergy Creation blogg. https://synergycreation.wordpress.com/

Här är en koppling till min blogg Globaliseringen 3.0. Projektet som jag arbetar med är en framtidsspaning fram till 2025.

Under mina 62 år har Europa varit min naturliga utkikspunkt när jag blickat ut i världen och in i framtiden. Nu är mitt perspektiv igår – idag och i imorgon och försöker att se globen från en annan vinkel. Den stora befolkningstillväxten väntas att öka på helt andra områden i världen.Prognoser för ekonomin pekar i samma riktning. Det är i Asien och Afrika som den stora tillväxten väntas ske.Det behandlar jag i projektet globaliseringen 3.0.

Den första mars 2011, gick jag i avtalspension från Swedbank Robur.  När jag gör bokslut över den tid som jag fått möjlighet att disponera min tid som jag själv vill kan jag inte låta bli att vara tacksam för allt jag haft möjlighet att uppleva. Jag har skrivit på ett projekt med samlingsnamnet Globaliseringen 3.0. Den handlar om en framtidsbild över var globaliseringen eventuellt kommer att föra oss fram till år 2025.

Det har varit ett fantastiskt år, där jag haft möjlighet att läsa tidningar, tidskrifter, böcker och botaniserat i bloggossfären. Under året har jag intervjuat fler än 100 personer och lyssnat på deras framtidsbilder. Jag har haft tid att gå runt på Södermalm och reflektera över samtiden och dessutom föreställa mig hur framtiden kommer att gestalta sig. Det är den stora skillnaden mellan det liv som jag levde för ett år sedan och nu. Arbetslivet och fritidens livspussel slukar det mesta av tiden och den tid som var kvar ville jag gärna ägna till mitt starka dansintresse och träffa nära och kära.

Jan Johansson. Visa från Utanmyra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s